Σταση Εργασιασ : Τ.Π.Ε. : Α΄ & Β΄ ΤΑΞΗ - Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ : Tρίωρη στάση εργασίας για αύριο, τετάρτη 6 μαΐου, τόσο για το πρωϊνό όσο και το απογευματινό ωράριο, προκήρυξε η ολμε αντιδρώντας στην απόφαση του.. Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. Tρίωρη στάση εργασίας για αύριο, τετάρτη 6 μαΐου, τόσο για το πρωϊνό όσο και το απογευματινό ωράριο, προκήρυξε η ολμε αντιδρώντας στην απόφαση του. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου. Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες.

Όλα τα άρθρα του tag σταση εργασιασ. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση. Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.

4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των εργαζομένων στα ΜΜΕ την Τετάρτη 16 ...
4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των εργαζομένων στα ΜΜΕ την Τετάρτη 16 ... from www.atpreveza.gr
Τετράωρη στάση εργασίας των ηλεκτροδηγών του τραμ την τετάρτη. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Στάση εργασίας προκήρυξαν την τετάρτη 26 μαϊού οι εργαζόμενοι στο μετρό, με τους συρμούς να μένουν ακινητοποιημένοι από την αρχή της. Δημοσιο, αδεδυ, σταση εργασιασ, διαδηλωσεισ. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι.

Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων.

Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή. Πανελλαδική στάση εργασίας και πορεία στο υπουργείο υγείας. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Τετράωρη στάση εργασίας στο τραμ μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί. Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες. Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 στα δημόσια νοσοκομεία της αττικής. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Πανελλαδική στάση εργασίας και πορεία στο υπουργείο υγείας. Θέμα :κήρυξη στάση εργασίας για την ικαρία η ε.γ του ντ σάμου της αδεδυ σας καλεί να προκηρύξετε στάση.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ...
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ... from www.maxitis-online.gr
Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί για αύριο, πέμπτη 15 οκτωβρίου, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, σε. Με τους διασωληνωμένους να αυξάνονται συνεχώς η ομοσπονδία προχωρά σε στάση εργασίας. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου. Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή.

Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως.

Για το εργασιακο νομοσχεδιο 08 ιουν 2021 | 16:47. Προσέλκυση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης στην εε με νέους κανόνες. Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας την την παρασκευή. Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ. Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της. Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ από το ποεδην: Των ενώσεων μετά και την ανυποχώρητη στάση του υπουργείου εργασίας απέναντι στις θέσεις μας για το επίμαχο νομοσχέδιο. Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Η στάση θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο. 0 ratings0% found this document useful (0 votes).

Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 ιουνίου. Τετράωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών την τετάρτη 15/7. Το σωματείο ηλεκτροδηγών τραμ αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. Στάση εργασίας στο μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί εξήγγειλαν για την τρίτη 17/12/2019 οι.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | Brief
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | Brief from www.brief.com.cy
Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στο τραμ. Δημοσιο, αδεδυ, σταση εργασιασ, διαδηλωσεισ. Των ενώσεων μετά και την ανυποχώρητη στάση του υπουργείου εργασίας απέναντι στις θέσεις μας για το επίμαχο νομοσχέδιο. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. Στάση εργασίας δασκάλων και νηπιαγωγών της ιεράπετρας την παρασκευή. Στάση εργασίας την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί. Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο.

Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων. Προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας για την πέμπτη από τη 1.00 μμ έως. Savesave σταση εργασιασ χανια 2012 for later. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι εφοριακοί. Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας των εφοριακών. Ιεραπετρα, δασκαλοι, σταση εργασιασ, νηπιαγωγοι. Στάση εργασίας προκήρυξαν την τετάρτη 26 μαϊού οι εργαζόμενοι στο μετρό, με τους συρμούς να μένουν ακινητοποιημένοι από την αρχή της. Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπ. 16 οκτωβρίου, 2020 δελτία τύπου βιολέτα τριπόδη. Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 κήρυξε για σήμερα η πανελλήνια. Τετράωρη στάση εργασίας των ηλεκτροδηγών του τραμ την τετάρτη. Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ευαγγελισμός», αποφάσισε στάση εργασίας την τρίτη 11. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων του δημοσίου στο συλλαλητήριο, η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο.